Een website maken

Als zelfrespecterend bedrijf ontkomt u er tegenwoordig echt niet meer aan: een website. U zult een website moeten hebben, want tegenwoordig wil iedereen de mogelijkheid hebben om online te kijken wat uw bedrijf doet, wat het verkoopt of levert, wat de openingstijden zijn, wie er werkt, wat uw visie en missie is, en ga zo nog maar even door. Zelf een website maken is erg goed mogelijk, maar het kan u erg veel tijd kosten, en dat is nog steeds geen belofte voor een goed resultaat. Een website maken kunt u natuurlijk ook door een ander laten doen, maar laat u niet te snel overdonderen door gladde praatjes. Want de lay-out van een website is niet het enige dat belangrijk is bij het website maken, de achterliggende code is tegenwoordig misschien nog wel belangrijker.

Website maken: waar moet ik op letten?

Bij het website maken zult u natuurlijk allereerst kijken naar of de persoon of het bedrijf dat u voor u laat werken wel in een stijl werkt die goed bij u of uw bedrijf past. Dit is een logische eerste stap, want als het niet klikt, dan kunt u beter iemand anders kiezen voor het website maken. Maar, en dit is belangrijke informatie om te onthouden, Google kijkt ook naar de code die gebruikt is voor uw website, en baseert uw plaats op de ranking hier onder andere op. Als uw website dus in slechte en onleesbare code is geschreven, zult u min punten van de zoekmachine krijgen, en dus niet zo hoog in de resultaten kunnen scoren!

Waar kan ik het dan goed laten doen?

Nu vraagt u zich natuurlijk af hoe u kunt bekijken welke bedrijven de code netjes en overzichtelijk schrijven, en tegelijkertijd een aantrekkelijke website kunnen programmeren. Daarvoor raden wij u graag ‘Webdesignwijzer’ aan.