HP ProLiant DL360p Gen8 Servers

Creëer ruimte met de HP ProLiant DL360p Gen8 Servers

Heeft u het plafond bereikt wat betreft uw dataopslag? Daardoor wordt uw systeem waarschijnlijk traag. Maar u kunt niet zomaar data verwijderen: voor uw bedrijfsvoering is het heel belangrijk dat u de informatie behoudt. Wat moet u nu doen? De HP ProLiant DL360p Gen8 Servers zijn onderdeel van de nieuwste generatie servers die een oplossing bieden voor het probleem dat hierboven is beschreven. Data wissen is geen optie, een slimme ondernemer zal beseffen dat hij of zijn de capaciteit van het bestaande computersysteem beter kan vergroten. Creëer dus extra ruimte met HP ProLiant DL360p Gen8 Servers en maak daarbij goed gebruik van de extra mogelijkheden die u daar bij krijgt.

HP ProLiant DL360p Gen8 Servers maken de weg weer voor u vrij

U loopt vast en kunt niet meer prettig werken: een strop voor elke vooruitstrevende ondernemer. Met het vergroten van de capaciteit lost u dit probleem direct op. De HP ProLiant DL360p Gen8 Servers geven u daarnaast nog extra opties, zodat u ook in andere opzichten kunt innoveren. De HP Common Slot Power Supplies zorgen bijvoorbeeld voor een extra efficiënte infrastructuur van het vermogen van uw systeem, waardoor u het beter kunt benutten. Dankzij onderdelen als HP SmartDrives, HP Smart Socket guides en “Easy Install” rail kit-opties is het beheer van uw data heel eenvoudig. Structuur aanbrengen is zo gebeurd, u kunt makkelijk en snel werken en uw administratie is zo klaar. Dataverlies is eigenlijk niet meer mogelijk met de HP ProLiant DL360p Gen8 Servers.

Gecertificeerd met ENERGY STAR

De servers zijn bekroond met de ENERGY STAR en heel energievriendelijk. De klimaatcontrole is zeer geavanceerd. Ventilators worden bijvoorbeeld op temperatuur gehouden dankzij een nieuwe 3D-techniek. Ook het energieverbruik wordt door aangepaste technieken tot een minimum beperkt. Dat is zowel voor de klant als voor het milieu een positieve ontwikkeling!

admin