Kiezen voor een kindervakantie

Kunnen uw kids ook wel eens wat zeuren als u op vakantie bent? Weten ze vaak niet wat ze moeten doen, omdat ze uit hun dagelijkse routine zijn? Dan kunt u dit jaar eens kiezen voor een leuke kindervakantie. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap, omdat uw kinderen uitstekend vermaakt worden door het animatieteam, zodat u lekker rustig een boek kunt lezen terwijl u geniet van het mooie uitzicht. Klinkt zo’n kindervakantie u wel als muziek in de oren, maar wilt u eerst wel eens van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt of u al dan niet voor http://www.ponyparkcity.nl/pagina/109/Kindervakantie.html zult kiezen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen!

Een kindervakantie hoeft niet duur te zijn

Vindt u een kindervakantie een ideale oplossing, maar bent u bang dat u hiervoor erg veel geld moet betalen? Vreest u voor hoge tarieven van een verblijf bij Ponypark City? Dan hebben wij nu goed nieuws voor u, want dit is namelijk helemaal niet duur. Wij hanteren altijd lage prijzen voor een kindervakantie en dit zal ook zo blijven. Dus ook als u volgende zomer eens langs wilt komen, dan bent u voordelig uit.

Wat is er allemaal te doen?

Als uw kinderen zich vermaken, kunt u lekker rustig genieten van het samenzijn met uw partner. De kids kunnen:

  • een frisse duik in het zwembad nemen
  • lekker naar de kinderboerderij gaan
  • gratis naar ponypark Slagharen
  • pony’s en paarden aaien en verzorgen
  • genieten van de leuke activiteiten die aangeboden worden door het animatieteam
  • en nog veel meer!

Ook zullen ze tijdens deze kindervakantie snel nieuwe vriendjes maken, omdat alle andere kinderen ook paardenliefhebbers zijn.

admin