Koop uw horeca koelkast bij Horeca World

Horeca World verkoopt alleen de beste horeca apparatuur. Wij zijn al jaren de nummer 1 op het gebied van horeca apparatuur. Onze expertise hebben wij door de jaren heen mogen delen met verschillende ondernemingen, groot en klein. Doordat wij een groot assortiment aan producten aanbieden, kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden die er bestaan voor de inrichting van een van de belangrijkste factoren van een horeca gelegenheid; de keuken. De producten die wij verkopen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wij willen niets anders dan met de beste producten en materialen werken omdat wij op die manier te allen tijde een hoge kwaliteit kunnen bieden. Omdat wij de grootste zijn, kunnen wij u bovendien een beste prijs garantie bieden. Een beste prijs garantie houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een horeca koelkast voor een restaurant, wij u de beste prijs kunnen bieden. Wanneer u de koelkast van u keuze dus ergens anders voor een lager bedrag vindt, dan betalen wij het verschil gewoon aan u terug. Uiteraard prijzen wij onze producten niet nadat wij zelf hebben gekeken wat de laagste prijs is. Maar mocht u toch een goedkoper product vinden, dan verlagen wij de prijs. Alle voordelen op een rijtje:

  • hoogwaardig materiaal
  • deskundig
  • mooie aanbiedingen
  • op locatie geleverd
  • beste prijs garantie

Hoge kwaliteit horeca koelkast voor goede hygiëne

Bij Horeca World hebben wij een groot assortiment voor u horeca koelkast. In een horeca koelkast bewaart u etenswaren die door de kok worden bewerkt en geprepareerd tot een gerecht. Ieder restaurant heeft zo zijn eigen handdruk. De manier waarop het is ingericht, de mensen die er werken, de mensen die er komen en het eten dat wordt geserveerd; het vormt de stem van een onderneming. Een onderneming is kwetsbaar als het gaat om het eten. Eén fout kan fataal zijn. Iemand die na een restaurantbezoek ziek wordt, zal dit – in deze tijden van sociale media – zonder genade naar buiten brengen. Dat kan behoorlijk nadelig werken voor een restaurant. Alles is open en zichtbaar. Voor we uit eten gaan, kijken we eerst op internet naar de recensies. Het gaat om kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Waar we voor kiezen als consument, komt ontzettend nauw. Een slechte recensie kan het einde van een restaurant betekenen. We zijn beïnvloedbaar als consument en dat drijft de kwaliteit op. Of dit goed of slecht is; daarover zullen de meningen verdeeld zijn. Wat vaststaat, is dat deze hoge standaarden ook voor de apparatuur geldt. In de keuken is één van de meest belangrijke elementen de horeca koelkast. Een horeca koelkast is speciaal gemaakt voor de opslag van producten die in grotere hoeveelheden worden geprepareerd. Hoe groot de horeca koelkast moet zijn, hangt af van de beschikbare ruimte in de keuken van een restaurant. Hoe meer ruimte een restaurant tot zijn beschikking heeft, hoe meer ruimte er voor de opslag kan worden gebruikt. Een horeca koelkast met veel ruimte, zorgt dat producten langer vers blijven. Het vers houden van producten komt niet louter aan op koeling. Het vers en goed houden van producten heeft ook alles te maken met hygiëne. De horeca koelkast die u vindt bij Horeca World, is hierop toegespitst. Vroeger hadden veel koelkasten rubberen randen en openingen waarin etensresten zich ophoopten. Tegenwoordig is de horeca koelkast zo ingericht dat hij makkelijk kan worden schoongemaakt. De keuringsdienst van waren controleert altijd als eerste de horeca koelkast van een onderneming. Dat is niet zo verwonderlijk omdat deze dienst bestaat omwille van de consument. In het verleden kwam het namelijk vaak voor dat mensen na een restaurantbezoek ziek werden. Om dit te voorkomen is de keuringsdienst in het leven geroepen. Het is een vorm van sociale controle. De dienst heeft er voor gezorgd dat er meer prioriteit is komen te liggen bij hygiëne en onderhoud.

‘Mijn restaurant’: verhaal van een klant

Het was altijd al een grote droom van mij: het openen van een restaurant. Ik woon in Nijmegen met mijn vriend. Drie jaar geleden kregen we een zoontje. Ik werkte destijds nog voor de overheid maar speelde vaak met de gedachten het roer om te gooien. Naast ons huis kwam een pand vrij. Ik schreef een bedrijfsplan en kreeg een lening om een lunchroom te beginnen. Voor de apparatuur vroeg ik offertes aan bij Horeca World. Mijn lunchroom staat voor gezondheid, vers en biologisch. Daarom was een goede horeca koelkast mijn eerste prioriteit. Mijn horeca koelkast moest aan een aantal eisen voldoen. Omdat ik niet veel ruimte had, moest hij zijn voorzien van schuifdeuren. Mijn voorkeur ging uit naar glazen schuifdeuren zodat ik van buiten makkelijk kon zien wat er nog op voorraad was. Een horeca koelkast met schuifdeuren leek mij de beste keuze en dat vonden de medewerkers bij Horeca World ook. Ze kwamen met een aantal goede opties voor mijn horeca koelkast. Na de verbouwing en de inrichting werd de koelkast geleverd. Hij werd niet alleen voor de deur afgeleverd op het juiste tijdstip, hij werd ook op zijn plek gezet en geïnstalleerd. De medewerker legde me uit hoe de koelkast werkte en liet zien hoe de koelkast kon worden ingesteld. Op zich was dat allemaal niet ingewikkeld maar het is toch prettig als je zoiets even mondeling uitgelegd krijgt. Ook later, toen mijn lunchroom geopend was, kon ik voor vragen altijd terecht bij deze medewerker. Deze persoonlijke service vond ik zeer prettig. Bij het openen van een lunchroom komt de nodige onzekerheid kijken. Het duurt even voor je de juiste routine vindt. Horeca World heeft me hierbij enorm bijgestaan.

admin