Linkbuilding campagne

Ruim een jaar geleden heb ik Webdesignwijzer ingeschakeld voor het opzetten van een linkbuilding campagne voor mijn site. Linkbuilding is het vergroten van het aantal verwijzingen naar uw site. Het is een specialistisch onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het is de schatting dat Google voor vijftig procent de sites rangschikt naar aanleiding van linkbuilding. Niemand weet zeker dat dit cijfer klopt; maar het is in ieder geval van grote invloed op de positie van een website. Ik vond het daarom nodig om een specialistisch bedrijf in te huren met verstand van zaken. Ik had ook gelezen over straffen die worden uitgedeeld aan sites met een verkeerde linkbuilding strategie. Dat wilde ik niet laten gebeuren.

Linkbuilding uitbesteden

Twee jaar geleden startte ik met het opzetten van een site voor de verkoop van tweedehandse schoenen. Ik speel hiermee in op de economische crisis. Ik merk in mijn omgeving dat er interesse was voor het idee. Drie maanden na de lancering van de site, was mijn website nog altijd onvindbaar in Google. Ik wist destijds nog niets over linkbuilding, landingspages en metatags. Dit veranderde snel. Ik las veel informatie en kwam tot de conclusie dat ik een specialistisch bureau nodig had om mijn platform te optimaliseren voor de zoekmachines.

Seach engine optimization

Nadat ik in contact kwam met een goede vriend kwam ik uit bij Webdesignwijzer. Dit bedrijf heeft verschillende mensen in dienst voor alle facetten van de search engine optimization. Ze kunnen zelfs een website bouwen, maar dat blijf ik zelf doen. Alle verzoeken die ik krijg stuur ik door naar Webdesignwijzer. Ik houd er een leuk zakcentje aan over en ik weet dat het in goede handen is bij de vakmensen. Ze hebben al verschillende sites en ondernemingen naar de top gebracht. Linkbuilding was nog nooit zo gemakkelijk.