Sloopauto verkopen Amsterdam

Met veel pijn in mijn hart moest ik gisteren mijn auto als sloopauto verkopen. Amsterdam met al zijn verkeersdrukte, toch! Waarom moest ik namelijk mijn auto als sloopauto verkopen? Amsterdam, zoals iedereen weet, kent ontzettend veel files. Mij is het nu overkomen dat een achteropkomende auto te laat afremde en op mijn auto botste. Gelukkig betrof het geen ernstig ongeluk, maar ik heb er wel flinke autoschade aan over gehouden. Omdat het financieel niet uit kon om de schade te laten repareren, moest ik mijn auto als sloopauto verkopen. Amsterdam, wat heb je mij toch aangedaan! Nu ben ik mijn geliefde auto kwijt!

Google zoekopdracht “Sloopauto verkopen Amsterdam”

Ik had zelf nog nooit eerder een auto als sloopauto hoeven verkopen. Ik vroeg me dus af: “Waar kan ik mijn auto als sloopauto verkopen?” Amsterdam blijkt echter een flink aantal sloopautobedrijven te kennen. Als je “sloopauto verkopen Amsterdam” bij Google intypt, vind je deze bedrijven vanzelf. Ik vond het echter lastig om een keuze te maken. Het zijn namelijk allemaal kwalitatief goede bedrijven, met goede chauffeurs en een goede service. Ik heb dus eerst persoonlijk contact gehad met een aantal sloopautobedrijven, voordat ik mijn definitieve keuze heb gemaakt.

Nationale sloopauto ophaaldienst

Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de Nationale sloopauto ophaaldienst. Hier kun je heel snel en gemakkelijk je auto als sloopauto verkopen. Amsterdam behoort ook tot de plaatsen waar deze dienst actief is. De ophaaldienst sprak me vooral aan om de volgende redenen:

  • 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week
  • uitstekende vergoeding voor het voertuig
  • direct de beschikking over contant geld
  • officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • gratis waarde-indicatie

En, niet onbelangrijk: Ondanks de schade aan mijn auto, heb ik toch nog een mooi prijsje voor mijn auto kunnen krijgen! Een geluk bij een ongeluk.

admin